yangın kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Bu kapılar zemin olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan sarhoş olmak üzere dü gruba ayrılır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Bir binada kullanılan eş merdivenlerden yangın ve diğer müstacel durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni veya kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri diğer kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir dokumadadır.

 60dk ve 120dk kabilinden ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için bili alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda sınırlı bir müddet ısı ve flama intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Yangın merdiven kapkaloriın en belirgin özelliklerinden bir başkası de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında tabaka merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

üste, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten henüz mualla mukavemet ve korozyona metanet esenlar ve bu nedenle yangın bapsı konstrüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Özellikle alıngan ve muteber materyallerin olduğu odaların baplarının katiyetle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Icraatında kanatlardan biri mıhlı diğeri hareketlidir. Sabit kanada alt üst sürgü ve eğin düzen uygulandığı kabil, dikey panik bar uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması sağlamlanarak henüz lüks insanın Yangın Kapısı intikaline yada tahliyesine imkân verir.

Yangına karşı güvende yaşamak amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, eleştiri anda insanların can eminğini getirmek üzere kapı kasası ve kullanılan sair aksesuarlarıyla emniyet teşkil etmekteyiz.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda sınırlı bir süre ısı ve yalım geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Mimariların yangınlardan korunması karşı yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin dokumalmasına mezuniyet verilmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı Ne Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya evgin bir durumda insanların kolay bir itmesi ile içeriden hariçya dürüst açılmaktadır.

Report this wiki page