Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar evgin kalıp anında kapının olabilir olan en azca ahit kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın kapısı fiyatları modellere bakılırsa değsorunmektedir. Dayanıklılık, hizmet ve tamir kolaylığı ve güzel duyu açısından her bir malzemenin diğerine gereğince sunmuş olduğu avantajlara bağlı olarak yeni kapı montaj projeniz bâtınin farklı modeller arasından intihap yapabilirsiniz.

Kullanılan kapı fitili bâtınin duman sızdırmazlık şarkaı yoksa daha kazançlı kapı fitili kullanılarak daha ehven üretim esenlanabilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili kalite, peklik, %100 projeye ahenk ve amelî fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapısı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar alışılagelen kapı kolu kabilinden kabil.

Yangın bapları periyodik olarak yoklama edilmeli ve falmları intizamlı olarak yapılmalıdır. Bapnın rabıtalı çallıkışmasını elde etmek muhtevain menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden dahişenlerin durumu kontrol edilmeli ve gerekirse hizmet yapılmalıdır.

üste Yangın Kapkaloriın üzerinde bulunan panik bar kilit sisteminin bile problemsiz çkızılıştığından sakıncasız olunmalıdır.

Yangın vakaları birmebzul kuruluşda en sık içinlaşılan ve vahim tehlikelere hız heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün ömür ve çkızılışma alanlarında eminğin sağlamlanması amaçlanır.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya daha enikonu gereç kullanılabilir. Tekrar bu tip kapıda bir standart olmadığı bâtınin sac lakırtıınlığı 1.0 mm veya henüz nüktedan kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, doğrusu belgesiz bir yangın kapısını başka ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlayan fiyatlara keşfetmek mümkündür. Ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar adi yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en üs kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın kapkaloriın (acil çıkış kapısının) çizgi amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide bünyelmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir zalimndaki kötü, yangın, gaz yağı vs. kadar durumlarda bir anlamda izolasyon esenlayarak bu aksi koşulların başka katlara geçişini çelmek yahut olası başüstüneğu denli geciktirmektir.

Göksu Kapı olarak yangın kapısı üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dilek edilen bünyeda yapım edip, montaj ve onarım proseslerinde vacip mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile uhde allıkıyoruz.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına muvafık şiddetli birinci sınıf ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

üste geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve bakım mesleklemleri esnasında kullanıcılara ciddi suhulet esenlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında zikıymet bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Report this wiki page